Thema's

Gezondheid

Massage brengt de circulatie in huid, bindweefsel, spieren, gewrichten op gang en helpt het lichaam afvalstoffen af te voeren. Onmisbaar bij stress, stijve of gespannen spieren, problemen aan het bewegingsapparaat of na medicatie, operatie.

Gedrag

Probleemgedrag geeft spanning in het lichaam. Massage activeert het zenuwstelsel en hormoonstelsel dit zorgt voor meer lichaamsbewustzijn en ontspant de spieren. Regelmatige herhaling geeft gewenning én de mogelijkheid om ontspannen te reageren in moeilijke situaties, b.v. training, verhuizing of enkel door het ouder worden.

Stress

Massage helpt op verschillende manieren stress te verminderen Massage ontspant en stimuleert de aanmaak van stoffen/hormonen die precies het tegenovergestelde effect hebben als stress.

Lees meer
Beweging

Bewegen is voor ons allemaal belangrijk en natuurlijk ook voor onze lieve viervoeter. Zo moet hij lekker zijn plasje kunnen doen, kunnen spelen of trainen. Het wordt allemaal veel leuker als hij zich vrij en soepel kan bewegen.

Lees meer
Sport

Een goede warming-up zorgt ervoor dat de hond zijn lichaam optimaal kan gebruiken bij prestatie en voorkomt het ontstaan van zwakke schakels. De cooling-down helpt het lichaam te herstellen na prestatie.

Ontwikkeling

K9 Mind & Motion vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in hondenland. Daarom neem ik deel aan zoveel mogelijk workshops. Op deze manier blijft K9 Mind & Motion zich doorontwikkelen om onze trouwe viervoeters gedegen te behandelen!