Werkwijze

Voorafgaand aan elk consult ontvang je van mij een intakeformulier/anamneseformulier. Hierin wordt informatie gevraagd over o.a. het karakter van de hond, de leefsituatie, eet- en drinkgedrag, dagelijkse routine, gezondheid etc. Met deze informatie kan ik niet alleen een goed massageplan opstellen maar ook helpen met tips om de omgeving van jouw hond te managen. Zo kunnen we de  grootste prikkels voor de hond reduceren en meer structuur aanbrengen.

Dit zorgt voor minder stress. Minder stress is minder spanning en geeft meer balans in lichaam en geest. Bij lichamelijke klachten helpt deze uitgebreide intake ons ook om je te kunnen adviseren bij de dagelijkse beweging, rust en sport van je hond.

Sommige massages en oefeningen zullen pas ingezet worden na overleg of in samenwerking met de dierenarts, medisch specialist of gedragsspecialist. Indien het mijn specialisme voorbij gaat dan verwijs ik door.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw hond, de kosten of andere informatie? Neem in dat geval vrijblijvend contact met mij op!